Vítejte na naší nové stránce!

Dámy a pánové, vážení návštěvníci stránek, drazí přátelé a kolegové.

Dovolte mi, abych Vás jménem celého týmu Severočeského Dopravníku přivítal na naší nové webové stránce.

Jak víte, naše původní působiště - stránku Ústecká Hromadná Doprava - jsme museli definitivně opustit.
Zapříčinilo to nepochopitelné smazání hlavního administrátorského profilu ze strany facebooku. Z tohoto důvodu jsme již nadále nebyli schopni adekvátně zajišťovat provoz naší stránky. 

Jako tým jsme okamžitě začali diskutovat, jak danou situaci by jsme mohli vyřešit. V úvahu přicházely jen dvě řešení - buď kompletně ukončit náš projekt nebo vytvořit novou stránku a web. Po dlouhé úvaze jsme nakonec rozhodli, že dáme přednost druhé variantě, a tak Vám představujeme náš nový projekt Severočeský Dopravník

"Změnu jména jsme plánovali již rok dopředu!"

I přes to, že nás zaskočila událost, se kterou jsme nepočítali, změna jména byla připravována již od samého začátku roku 2018. Původní plán však počítal, že k tomuto účelu i nadále poslouží původní facebooková stránka ÚHROD. A však sled událostí tento postup neumožnil. 

I přes poměrně masivní kampaň, kdy jsme naše čtenáře upozorňovali na přechod na novou stránku, nám do redakce původního projektu chodí zprávy a dotazy, proč již dlouho od nás neviděli nový příspěvek a spousta návštěvníků na novou stránku společně s námi nepřešla.

A však říká se, na všem hledej něco pozitivního. My jsme se tak rozhodli, že novou stránku povedeme ještě lépe a úspěšněji, než tu původní. Tak nám držte palce :) 

Děkujeme také všem, kteří nám zachovali přízeň a rozhodli se sledovat naší novou stránku. 

Za celý tým Severočeského Dopravníku
Ondřej Novák
šéfredaktor
__________________________________________________
Zároveň bych chtěl poděkovat všem lidem z týmu, kteří se rozhodli pokračovat ve spolupráci na novém projektu a kteří pilně pomáhali s přípravami na spuštění!